Jouw golfniveau

Startend          Ervaren          Jeugd          Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

We richten ons niet specifiek en alleen naar de professional omdat we ervan uitgaan dat ELKE golfer het maximale uit zijn/haar sport wil halen.  We beseffen maar al te goed het belang van een gezond lichaam en hoe dit een voordeel is voor een veeleisende beweging zoals de ‘golfswing’.  De ervaringen en behoeften zijn per categorie iets anders maar het uiteindelijk doel is voor iedereen hetzelfde : de beste golfswing!

 

We gaan hieronder heel kort schetsen wat je binnen elke categorie mag verwachten en hoe de NG360 Golf Performance Specialist je kan helpen.

 

De startende golfer:

Je moet je eerste balletjes nog slaan, bent op zoek naar een geschikte locatie en golfleraar.  Je twijfelt aan je fysieke geschiktheid en wil meteen een goede en veilige start maken.

Je bent al een paar weken actief, je hebt al enkele golflessen achter de rug maar je voelt je niet erg top in je bewegingen, krijgt te maken met kleine ongemakken, twijfelt of golf wel voor je geschikt is?

De NG360 GPS gaat met jou op zoek naar eventuele blokkades en bouwt met jou een programma op om ‘de weg vrij te maken’ voor golf.

 

De ervaren golfer:

Je golft al een langere tijd, je beleeft enorm veel plezier aan het spelletje maar merkt een stagnatie in je golfprestaties, …je wil de bal verder slaan.

Golf is je passie maar pijn speelt op, je ervaart ongemakken in knie, lage rug, heup, …?

Je krijgt het advies om te stoppen met golfen of te minderen maar dat is het laatste wat je wil horen?  Je bent op zoek naar een gezondheidsprofessional die je kan helpen met je ongemakken?

De NG360 GPS maakt een analyse van je golfswing en gaat op zoek naar segmenten die ‘hun job niet doen’, waardoor een extra stress komt elders.  Je zal aan den lijve ondervinden dat de oorzaak en het symptoom zelden op dezelfde plaats zitten.  Je bewegingsanalist geeft je ‘huiswerk’ mee zodat je aan de slag kan.

The Red Tea Detox

 

De golfende jeugd:

Leren bewegen

 

 

 

 

 

 

 

 

Golf wordt steeds populairder en toegankelijker voor het grotere publiek en ook steeds meer kinderen en tieners vinden de weg naar de golfbaan.  Niet elk lichaam is even ‘klaar’ om de golfswing tot een goed einde te brengen … en het oefenprogramma voor een jeugdige golfer kan er net iets anders uitzien dan voor een volwassene.  Het jonge en ontwikkelende lichaam klaarstomen voor het golfen is de grootste uitdaging, zodat ook onze aankomende ‘toppers’ het maximale halen uit hun lichamelijk voorbereiding.

 

De PROfessionele golfer:

Golf is in Nederland of België nog niet zo populair als in landen zoals de USA, maar we hebben ook al een aantal ambitieuze atleten die de (golf)handschoen willen oprapen om de concurrentie aan te gaan met de wereldtop.  Het NIKE golf –research center ‘The Oven’ geeft de lokale golf- PRO de allerbeste omgeving om zichzelf te ontplooien.  Het NG360 GPS concept brengt deze expertise tot in jouw achtertuin.  Als individueel sporter laat je niets aan het toeval over en ga je op zoek naar het beste wat er op de markt is.  Die kleine details maken voor jou en je concurrenten het verschil.  We hoeven jou dus alvast niet te overtuigen van het belang om logica te brengen in de bewegingsanalyses en de trainingen.  Je hebt vast al gewerkt met professionals en zelf ondervonden welke ‘concepten’ meer of minder op golf lijken, die meer of minder als golf voelen.  We dagen je hierbij uit om de inhoud van het NG360 GPS –concept te ontdekken en te beoordelen, je zal gauw de waarde hiervan zien en voelen.

The Fat Decimator System